Ondernemen.

Met een lach.

Ondernemerschap is per definitie uitdagend. Je hebt veel ballen in de lucht te houden. Wie slim is, kiest een specialist die hem terzijde staat. Een partner die constructief meedenkt. Zo heb je altijd alle kennis bij de hand om op ontspannen wijze te ondernemen.

Belastingadvies

Belastingen zijn nu eenmaal een gegeven in het leven van een ondernemer. Maar door op de juiste wijze de financiële regels toe te passen, maak je de weg vrij voor meer rendement. Geïnteresseerd? Je vindt in Hendriksen een specialist in fiscale zaken die je persoonlijk en met actuele kennis adviseert. Zo wijzen wij je op handige belastingfaciliteiten die zinvol zijn in jouw situatie. Ook verzorgen wij u de belastingaangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, schenk- en erfbelasting en meer. Uiteraard weten onze fiscale adviseurs alles over herstructurering, pensioen en bedrijfsopvolging. Zo werken we samen aan een gezonde, succesvolle onderneming. Nu en in de toekomst.

Aangifte inkomstenbelasting (particulieren)

Ieder jaar is het weer worstelen met de aangifte inkomstenbelasting. Ondanks dat de aangifte voor een deel vooraf is ingevuld blijft het lastig met aftrekposten en lastige regelingen. Hendriksen neemt deze vervelende klus graag voor u uit handen.

Download hier de checklist om goed voorbereid met ons in gesprek te gaan.

Checklist IB 2016


Estate planning

Weet je eigenlijk wel zeker dat je het door jouw opgebouwde vermogen zo voordelig mogelijk overdraagt aan jouw erfgenamen? Wij brengen jouw situatie in kaart en optimaliseren jouw huwelijkse voorwaarden en testament.
Wat jouw wensen ook zijn, samen met jou zorgen wij voor een gestructureerd en fiscaal optimaal toekomstplan.


Hendriksen Duitsland Desk

Wat kan onze Duitsland Desk voor jou betekenen?

Het grensoverschrijdend ondernemen blijkt niet eenvoudig ondanks het vrije verkeer van personen, goederen, diensten en kapitaal binnen de Europese Unie. Er bestaan behoorlijk grote verschillen tussen Duitsland en Nederland op gebied van juridische en fiscale regelgeving.

Daarnaast kent Duitsland voor buitenlandse ondernemers specifieke vergunningsregels. Bij overtreding hiervan volgens hoge boetes. Deze kunnen vrij eenvoudig worden voorkomen.

De Hendriksen Duitsland Desk kent de wetgeving en adviseert ondernemers aan beide zijden van de Nederlands-Duitse grens.

Onze diensten:


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


mr. Dick de Ruiter RB

Hoofd Fiscale afdeling

mr. Sander van Beek RB

Fiscalist

Ingrid Kremers RB

Fiscalist

mr. Marko Wiggers

Fiscalist

op de hoogte blijven? meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!