Ondernemen.

Met vertrouwen.

De hectiek van alledag is al dynamisch genoeg. Dus moet je kunnen vertrouwen op de cijfers die voor je liggen. Ze geven je immers richting. Is het tijd nieuwe markten aan te boren of juist de broekriem aan te halen? Hendriksen onderkent dat belang en voert zorgvuldig accountantscontroles uit. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Accountantscontrole

Heeft jouw onderneming een balanstotaal van meer dan € 6 miljoen, een omzet van meer dan € 12 miljoen en werken er meer dan 50 mensen dan is de kans groot dat jouw bedrijf wettelijk controleplichtig is. De jaarrekening geeft een bepaald beeld van de financiële situatie van jouw organisatie. Bij een accountantscontrole controleren we of dit beeld overeenkomt met de werkelijkheid.

Controleplicht

Allereerst bekijken wij of jouw organisatie controleplichtig is. Zo ja, dan voeren wij de uiteindelijke accountantscontrole uit in samenwerking met een derde partij met AFM-vergunning. En zoals je van ons mag verwachten, hanteren wij daarbij de hoogste standaarden als het gaat om kwaliteit, integriteit en onafhankelijkheid.

Jan Mensen RA

Hendriksen Accountants Controle

op de hoogte blijven? meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!